Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden öldü? Kutsal Damacana ve Kolpaçino filmlerinin sevilen oyuncusu Hüseyin Elmalıpınar'dan üzen haber!

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:51) Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden öldü? Kutsal Damacana ve Kolpaçino filmlerinin sevilen oyuncusu Hüseyin Elmalıpınar'dan üzen haber!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Hüseyin Elmalığınar, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Bir dönem dizi sektörüne damgasını vurmuş Ezel, beyaz perdeyi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla sallayan Kolpaçino gibi yapımların içinde yer alan başarılı oyuncudan kötü haber geldi. 51 yaşındaki ünlü oyuncunun yolda yürürken kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elmalıdağ'dan gelen bu haber başta yakınları olmak üzere hayranlarını derinden yaraladı. 

Kalp krizinden hayatını kaybetti

Birçok başarılı yapımda rol almış ünlü oyunculardan biri olan Hüseyin Elmalıdağ, henüz 51 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle vefat ettiği yönündeki bilgi dolaşırken, polis ekiplerinin olaya ilişkin araştırmaları ise halen daha sürüyor. 

Hüseyin Elmalıpınar öldü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal