Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabı hacklenince ünlü sanatçının paçası tutuştu!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın Instagram hesabı hacklenince, konuya ilişkin ilk açıklama geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

01.04.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-18:47) Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabı hacklenince ünlü sanatçının paçası tutuştu!

Uzun zamandır başarılı sahne performansları ve cesur sahne kostümleriyle adını sık sık duyduğumuz Avşar kızına üzücü haber.. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Avşar kızı Instagram hesabını kaptırdı. Yaptığı paylaşımlarla yıllardır gündemden düşmeyen başarılı sanatçı hesabının ele geçirilmesini başka bir sosyal mecra üzerinden yaptığı duyuru ile açıkladı. Birikmiş fotoğraflarım var diyen Hülya Avşar  takipçilerinde merak uyandırdı. Çalınan hesabıyla yeniden gündem olan Hülya Avşar Instagram hesabı kurtarılana kadar Twitter adresinde aktif olacağını duyurdu.

Hülya Avşar hangi partiden aday olacak?

Birikmiş fotoğraflarım var dedi

Instagram hesabının çalındığını attığı tweet açıklayan Hülya Avşar, "1 haftadır Instagram hesabımı kullanamıyorum. Çözmeye çalışıyoruz. Birikmiş fotolarım var, bir süre burayı Instagram niyetine kullanacağım" dedi. Ünlü sanatçının hayranları ise sanatçıdan gelecek güzel haberleri bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal