Hulusi Akar: Yaralı 2 Askerimizin Sağlık Durumu İyi

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, helikopter kazası sonucunda yaralanan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

05.03.2021-12:35 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-12:35) Hulusi Akar: Yaralı 2 Askerimizin Sağlık Durumu İyi

Bakan Akar, dün Bitlis’te gerçekleşen helikopter kazasında şehit düşen 11 askerimiz için Elazığ’da gerçekleştirilen törene katıldı. 

 Hulusi Akar, Elazığ’da açıklamalarda bulundu. Milli Savunma Bakanı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

''YARALILARIN DURUÖU ŞU AN İYİ''

"Korgeneral Osman Erbaş sevilen sayılan bir arkadaşımızdı. TSK’ya hizmetler eden bir arkadaşımızdı. Maalesef dün elim bir kaza sonucunda kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. 

Milletimizin başı sağ olsun. Sağ olun var olun. Elazığlı hemşerilerimiz bizi çok desteklediler. Yaralıların durumu şu an iyi ve kontrol altında.” 

Bakan Hulusi Akar, ardından yanındakilerle beraber Elazığ'dan ayrıldı.

Akar, kazadan sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile beraber kazanın meydana geldiği bölgeye gitmişti. Hulusi Akar, kazayla ilgili şu bilgileri aktardı:

"İlk bilgiler ve görgü tanıkları ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyor." 

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, kaza kırım görevlilerin inceleme çalışmalarına bugün başlayacağını, kazanın sebebinin detaylı inceleme sonucunda belirleneceğini ifade etmişti. 

Düşen askeri helikopterin enkazındaki inceleme çalışmaları devam ediyor.

BİTLİSDÜŞENHALİKOPTER050302121

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal