Hulusi Akar: Terör Örgütü Kendini Hiç Bir Yerde Güvende Hissedemeyecek

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, "Bundan sonra terör örgütü kendini hiç bir yerde güvende hissedemeyecek. Bu operasyondan sonra üst düzey yöneticilerinin artık hareket kabiliyeti azaldı" açıklamasında bulundu.

19.02.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-17:08) Hulusi Akar: Terör Örgütü Kendini Hiç Bir Yerde Güvende Hissedemeyecek

Bakan Akar, "PKK'nın sözde üst düzey yönetiminde ciddi panik ve endişe olduğu örgütün hareket kabiliyetinin ciddi şekilde sınırlandığı da gelen bilgiler arasında" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İzmir Foça'da ikinci Korvet Filotillası Komodorluğu Sancak Tevcih Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Hulusi Akar Pençe Kartal-2 Harekatı'yla Gara'da teröristlere sert bir darbe indirildiğine vurgu yaptı. Bakan Hulusi Akar, "PKK'nın sözde üst düzey yönetiminde ciddi panik ve endişe olduğu örgütün hareket kabiliyetinin ciddi şekilde sınırlandığı da gelen bilgiler arasında" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar harekatla ilgili şu açıklamada bulundu:

''53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ''

"PKK terör örgütünün kaçacak bir yeri kalmadığını bunun sözde yöneticileri çok iyi anladılar ve bunların inleri başlarına yıkıldı. 4'ü sözde üst düzey 53 terörist etkisiz hale getirildi. PKK'nın sözde üst düzey yönetiminde ciddi panik ve endişe olduğu örgütün hareket kabiliyetinin ciddi şekilde sınırlandığı da gelen bilgiler arasında yer almaktadır. Harekat sonrası terör örgütünün iç değerlendirmelerine yönelik alınan istihbarattan teröristlerin büyük bir darbe aldıklarını ve panik içinde olduklarını da öğreniyoruz. Teröristler bundan sonra kendilerini hiç bir yerde güvenli hissedemeyecekler."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal