Hulusi Akar ve Süleyman Soylu Yarın TBMM'de Gara'daki Şehitlerle Alakalı Konuşacak

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelecek gün Meclis'te Gara'da on üç vatandaşın teröristlerce şehit düşürülmesiyle alakalı açıklamada bulunacak.

15.02.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-16:02) Hulusi Akar ve Süleyman Soylu Yarın TBMM'de Gara'daki Şehitlerle Alakalı Konuşacak

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gara'da alçak PKK'lı teröristler tarafından canice katledilen 13 şehit ile alakalı olarak, Bakan Akar ile Bakan Soylu'nun gelecek gün Genel Kurul'da gündem dışında açıklamalarda bulunacaklarını bildirdi. Genel Kurul'daki bilgilendirme oturumu açık bir şekilde gerçekleştirilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLDİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti'nin Rize'deki şehir kongresindeki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "Şimdi Meclis'te bununla ilgili soruşturma önergesi vererek, detaylarını Meclis'te de gündeme getirecekler Savunma Bakanım, grup başkanımız Naci Bey ile de bunu konuştuk. Bunların parlamentodaki temsilcilerinde de yalan bol. Savunma Bakanım, İçişleri Bakanım detaylarını anlatacaklar. Batı bundan anlar mı? İsterse anlasın, isterse anlamasın. ABD'nin açıklaması evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz PYD'nin yanında değildiniz? Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Meclis'te işin gerçeğini anlatacağız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal