Hugo Almeida: 'Beşiktaş Başkanı Beni Kandırdı!'

2011- 2014 seneleri içerisinde Beşiktaş'ta top koşturan ve oynadığı 110 karşılaşmada 47 gol 20 asistlik katkı sağlayan Hugo Almeida, Beşiktaş’ta oynadığı zamana ilişkin açıklamalar yaptı.

02.05.2020-08:31 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-08:28) Hugo Almeida: 'Beşiktaş Başkanı Beni Kandırdı!'

Beşiktaş'ta 2011- 2014 yılları içerisinde forma giyen Portekizli Hugo Almeida, siyah- beyazlı takımın eski başkanı Fikret Orman ile ilgili adını vermeden suçlamada bulundu.

Portekiz’in tanınmış gazetelerinden Record'a açıklamalarda bulunan eski futbolcu, Beşiktaş'ta geçirdiği zamanlardan bahsederken, siyah- beyazlı takımdaki son senesinde kendisine söz verilmesine karşın kontratının uzatılmadığını öne sürdü.

'TÜRKİYE'DE HALA ARKADAŞLARIM VAR'

Almeida'nın yaptığı röportajın bir kısmı şu şekilde: "Portekizlilerle dolu bir takımda oynuyordum ve zorluk çekmedim. Türk kültürüne çabuk alıştım. Futbol konusunda çok tutkulular. Beşiktaş'ta Türkiye Kupası'nı kazandık. Türkiye'de iyi arkadaşlıklar edindim. Hala beni çağıran arkadaşlarım var."

'BAŞKAN BENİ KANDIRDI!'

"Her şey son sezondaki sözleşme yenileme konusuna kadar gayet iyiydi. Ancak o dönem Beşiktaş başkanı bana verdiği sözü tutmadı. Başkan beni kandırdı. Büyük hayal kırıklığı yaşadım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal