Huawei EMUI 11 Arayüzünü Duyurdu

Çinli teknoloji devi Huawei, Android ile yaşadığı sıkıntılardan sonra geliştirmeye başladığı EMUI 11 arayüzünü tanıttı.

15.09.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-09:37) Huawei EMUI 11 Arayüzünü Duyurdu
Huawei, uzun süredir geliştirmekte olduğu yeni arayüzünü kullanıcılarla paylaştı. Android işletim sistemiyle sorunlar yaşayan ve şu sıralar Trump’ın getirdiği ambargolar yüzünden başı belada olan Çinli teknoloji devi, EMUI 11 ile tamamen kullanıcılara göre kişiselleştirilebilen bir deneyim sunacak.

EMUI 11 ÖZELLİKLERİ

Kullanıcılar için optimize edilmiş EMUI 11'in görsel ve etkileşim deneyimini, en yüksek kullanıcı konforu ve keyfini çıkarabilmek için kullanıcı davranışlarını kapsamlı bir şekilde analiz etti.

YAZILIMCILAR İÇİN İDEAL

MeeTime ve Multi-Screen Collaboration gibi Huawei'nin dağıtık teknolojisiyle desteklenen tüm senaryo özellikleri, EMUI'nin imza özellikleri haline geldi. Bu yenilikçi teknoloji, cihazların sanallaştırılmasını ve yazılım yeteneklerini birbirleriyle paylaşmasını sağlıyor.

ÜÇ ETKİN PENCERE AÇILABİLECEK

Dağıtık teknolojide yapılan iyileştirmelerden yararlanan Çoklu Ekran İş Birliği artık üç etkin pencereyi birden destekliyor. Öğrenciler, çevrim içi derslere katılırken bile bu özelliği etkili bir şekilde kullanabiliyor. Örneğin, video izlemek için ilk pencereyi, not alma uygulaması için ikinci pencereyi kullanabiliyor ve üçüncü pencerede sınıf arkadaşları ile ders materyallerini tartışabiliyor.

PC VE TABLETLER ARASINDA SENKRON

Çoklu Ekran İş Birliği ayrıca, PC'ler ve tabletler arasında daha iyi bir sinerji sağlıyor. Bağlantı kurulduktan sonra tablet, bilgisayar için harici bir web kamerası veya ikinci ekran görevi görebilirken, bilgisayar ise giriş çevre birimlerini tablet ile paylaşabiliyor.

PC'ye kaydedilen dokümanlar, dokunmatik girişlerle veya kalemle doğrudan tablet üzerinden düzenlenebiliyor. Bir iş toplantısında kullanıcılar ihtiyaç duyulduğunda sunum slaytlarını kolayca işaretleyebiliyor veya tartışmaları kolaylaştırmak için ek bilgileri aramak için ikinci ekranı kullanabiliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal