Hotwired in Suburbia Filmi Konusu | Oyuncuları | Fragmanı izle

Hotwired in Suburbia filmi izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki Hotwired in Suburbia filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? İşte detaylar...

26.06.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-15:58) Hotwired in Suburbia Filmi Konusu | Oyuncuları | Fragmanı izle

Hotwired in Suburbiafilmi içinde gerilim barındıran bir filmdir. Gerilim film tutkunları Hotwired in Suburbia filmini keyifle izleyebilirler .Hotwired in Suburbia filminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? Hotwired in Suburbia filmine dair detayları haberimizde sizler için derledik.

Hotwired in Suburbia film Hakkında

2020 yapımı olan bir filmdir. Macera ve Gerilim kategorisinde sevilen filmler arasında yer alır. Yönetmeni Jason Bourque'dır. Hotwired in Suburbia filminin başrol oyuncu kadrosunu ise Michael Dickson, Rj Copan, Tanya Clarke, Zoë Belkin vardır. Film 1 saat 27 dakika sürmektedir. İzlenme puanı ise 3,7'dür.

Hotwired in Suburbia filmin konusu

Daha 15 yaşlarında olan Emiliy ve dostu Max ile hukuka aykırı işler peşindedir. Araba yarışı hırsızlık gibi olaylara karışırlar. Zengin olmak için hırs edinmiş iki dostun hikayesine daha sonradan Emiliy'nin annesi kızını bu bataktan kurtarmak ister ver verdiği caba filme yansır. Whiliy'nin babası ise arba yarışı yaptığı sırada hayatını kaybetmiş ve aile dağılmıştır. Babasına düşkün olan Emiliy garajda tamir edilmeyi bekleyen babasının arabasını yeniden trafiğe çıkmak için hazırlamaya başlar. geçimini cafe de çalışarak geçiren Emily Dylan isminde bir gence aşık olur ve sevgili olurlar. Bu ilişki Maalesef Emily için iyi gelmemektedir. Çünkü hırsızlığa alışmış duruma gelmek üzeredir.

Hotwired in Suburbia film oyuncuları kimdir?

Zoë Belkin – Emily

Samantha Helt – Max

Tyler Hynes – Curnow

Tanya Clarke – Gail

Jake Manley – Dylan

Cory Lee – Detective Torres

Sean Tucker – Loan Officer

Eddie G. – Nestor

Rj Copan – Staxx

Michael Dickson – Male Detective

Stephane Garneau-Monten – Maitre D’

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal