Dağ Evi – The Lodge film konusu ve oyuncuları

Korku temasının güzel işlendiği filmlerden birisi olan Dağ Evi - The Lodge filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler internete yöneliyor. İşte Dağ Evi – The Lodge film konusu ve oyuncuları...

26.06.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-13:06) Dağ Evi – The Lodge film konusu ve oyuncuları

13 Mart 2020 tarihinde yani koronavirüs salgınının başlangıcında vizyona giren Dağ Evi (The Lodge) filminin yönetmenliğini Severin Fiala ve Veronika Franz üstleniyor. Korku ve dram türünde bir yapım olan, yaklaşık olara 113 dakika süren Dağ Evi filminin konusu ve oyuncuları film severlerin internet üzerinden en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Dağ Evi – The Lodge filmi konusu nedir?

Hayatının ikinci baharı içerisinde yer alan Richard, iki çocuk sahibi olan bir adamdır. Sevgilisi Grace ile çocukların duygusal olarak yakınlaşmasını isteyen Richard, bunu gerçekleştirmek için kısa süreli bir tatil planları yapar. Şehirden uzakta bulunan bir tatil köyüne giden Richard, Richard’ın çocukları ve Grace güzel bir tatil başlangıcı yapamaz. Richard her ne kadar Grace ile çocuklarının bu tatilde yakınlaşacağını umsa da Richard’ın çocukları babalarının Grace ile yollarını ayırmasını isterler.

The Lodge

Üvey anneleri olmasına kısa bir süre kalan Grace’in geçmişini araştıran Richard’ın çocukları, üvey anne adaylarının yıllar önce yaşanmış olan bir katliamdan sağ kurtulan tek kişi olduğunu öğrenir. Geçmişteki katliamın travmalarıyla halen boğuşmaya devam eden Grace, tatil yaptıkları dağ evinde tuhaf olaylarla karşı karşıya kalır. Dağ evinde yaşaşan korkunç olayların artmasıyla panik yaşayan Grace, geçmişte kaldığını sandığı karanlık geçmişiyle yüzleşecektir.

Dağ Evi – The Lodge filmi oyuncuları kimlerdir?

Dağ Evi – The Lodge filmi oyuncu kadrosunun başrollerinde Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal