Hollanda’da Türk bayrağı dalgalandı: Kalbimiz Türkiye ile beraber

Dün İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybedenler için dünyadan Türkiye’ye başsağlığı mesajları yağdı. Hollanda’nın Rotterdam Belediyesi ise Türkiye’ye destek olmak için belediye binasının tepesine Türk bayrağı astı. Belediye’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte." ifadeleri kullanıldı.

15.11.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 15.11.2022-17:42) Hollanda’da Türk bayrağı dalgalandı: Kalbimiz Türkiye ile beraber

Hollanda’nın Rotterdam Belediyesi, İstiklal Caddesi’nde terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı nedeniyle belediye binasına Türk bayrağı astı. Belediye’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Taksim saldırısı nedeniyle Türkiye’ye destek olmak ve dayanışma mesajı vermek için binaya asılan Türk bayrağının yarıya indirildiği ifade edildi.

Kalbimiz Türkiye ile beraber

Anadolu Ajansı’ndaki habere göre; Hollanda'da, İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Rotterdam Belediye binasına Türk bayrağı asıldı.

Rotterdam Türk Bayrağı

Rotterdam Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, dün Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye destek ve dayanışma için belediye binasına asılan Türk bayrağının yarıya indirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Rotterdam belediye binasına asılan Türk bayrağı yarıya indirildi. Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte." mesajı paylaşıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal