11.03.2021-10:00 (Son Güncelleme:11.03.2021-10:00)


1

Dutch News'te yer alan habere "Simply Naked" (Sadece Çıplak) programı daha TV yayına başlamadı ancak programın yayımcılığını yapan kanal NPO, yetişkin insanların soyunduğu görüntülerin olduğu bir fragman çıkardı.



2

SİYASİLERDEN TEPKİ

SİYASİLERDEN TEPKİ

Programın formatında tamamen çıplak yetişkinler çocuklardan bedenlerinde nasıl hissettikleriyle ilgili konularda yöneltilen soruları cevaplıyor. Format, beden olumlamayı teşvik etme etmenin amaçlandığı belirtiliyor.



3

Programın moderatörü Edson da Graça şu ifadeleri kullandı: "Hedef çocuklara her bir bedenin farklı olduğunu ve tüm bedenlerin mükemmel olmadığını öğretmek."



4

Fakat programın ahlaksız karakteri Hollanda'da siyasi isimlerden de oldukça tepki aldı.



5

"DELİ SAÇMASI"

"DELİ SAÇMASI"

Sol parti Denk mensubu parlamento mensubu Tunahan Kuzu programı "deli saçması" olarak değerlendirdi ve sosyal medya hesabındaki (twitter) takipçilerini kanala yazı göndererek programı protesto etmeye davet etti.



6

PEDOFİLİ TEŞVİĞİ

PEDOFİLİ TEŞVİĞİ

Sağ parti FvD'nin başkanı Thierry Baudet programın "pedofiliyi teşvik etmeye yaklaştığını" dile getirdi.



7

ÇOCUKLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

ÇOCUKLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Programın fragmanlarından birinde çocukların farklı tepkileri yansıyor. Çocuklardan biri "bu görmem gereken bir program değil" sözleriyle sitem ediyor.



8

Kanal tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Çocuklar tam olarak ne olacağını ve programın herhangi bir anında nasıl hissettiklerini söyleyebileceklerini biliyordu. Küçük bir velvele bekliyorduk. Bunun çocuklara uygun olduğu fikrine herkes katılmayacak ve bunda bir sorun yok. Çocuklarının izleyip izleyemeyeceğinin kararı ebeveynlere kalmış."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR