10.03.2021-18:11 (Son Güncelleme:10.03.2021-18:11)


1

Hükümet ve eğlence sektörünün ortak girişimi Fieldlab'ın düzenlediği etkinlikte sahne alan DJ'lerden Sunnery James ''İnanılmaz. Çocuk gibi hissediyorum. Umuyorum ki hükümetlere bunu başarabileceğimizi gösterebiliriz'' dedi.



2

Organizatör Tim Boersma da ''Şu andaki durumda koronavirüs vakaları belli bir seviyenin altındaysa en fazla 100 kişilik etkinliklere izin veriliyor'' bilgisini paylaşıp Ziggo Dome'un yarı kapasite ile çalışmasına izin verilmesini umduklarını dile getirdi.



3

Fieldlab'den Pieter Lubberts de ''Burada aslında insanların istediğimiz kurallara uyup uymadıklarını test ediyoruz'' dedi.



4



5

Hükümet destekli olarak aynı kurum daha önce de konferans, iki futbol maçı ve komedi şovu düzenlemiş ve farklı gruplardan farklı kurallara uymasını istemişti. Bunların sonuçlarına göre küçük bir grupta Kovıd-19 çıkmış ve virüsü bu etkinliklerde kaptıklarına dair bir kanıt da bulunamamıştı.



6



7

Vakalar yükselişte olmasına rağmen geçen hafta Kovıd-19 kısıtlamaların gevşetilmesi kararı kapsamında ortaokulların ve temel olmayan mağazaların kısıtlı şekilde açılması kararlaştırılmıştı. Ülkedeki tüm bar ve restoranlar Ekim 2020'nin ortalarından beri kapalı. Ülke genelinde 21.00-04.30 arası sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR