Hollanda - Norveç Maçı Ne Zaman?

Futbolseverler Hollanda ile Norveç'in Dünya Kupası Elemeleri öncesi karşılaşacakları maçtan önce 'Hollanda - Norveç maçı saat kaçta, Hollanda - Norveç maçı hangi kanalda yayınlanacak?' araştırmaları yapıyorlar.

15.11.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-11:52) Hollanda - Norveç Maçı Ne Zaman?

A Milli Takımı'nın Karadağ ile oynayacağı maç bizim için ne kadar kritik bir önem taşıyorsa Hollanda'nın, Norveç ile oynadığı karşılaşmada bizim için o derece önem taşıyor. Grubumuzda Türkiye, zorlu Karadağ deplasmanından mutlaka üç puan ile ayrılmak zorunda. A Milli Takım, Karadağ karşısında galip gelip Hollanda'nın, Norveç ile oynayacağı karşılaşmadan haber bekleyecek. Hollanda'nın, Norveç ile oynayacağı karşılaşmada Norveç'in Hollanda karşısında gelmesi bizim açımızdan çok büyük önem taşıyor. Bu anlamda bir kulağımız bu karşılaşmada olacak. Zorlu maç öncesi futbolseverler, Hollanda ile Norveç'in oynayacağı maç ile ilgili araştırmalar yapmaya başladılar. Bizler de sizler için kritik maç ile ilgili önemli bilgileri derledik.

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN?

Hollanda ile Norveç'in oynayacağı karşılaşma 16 Kasım Salı günü oynanacak.

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇI SAAT KAÇTA?

Hollanda ile Norveç arasındaki kritik maç 22.45'te oynanacak.

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hollanda ile Norveç arasındaki mücadele S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Hollanda ile Norveç arasında oynanacak olan mücadelenin hakemi Fransız hakem Clement Turpin olacak.

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Hollanda: J.Bijlow, S. de Vrij, V. van Dijk, D. Dumfries, D. Blind, F. de Jong, G. Wijnaldum, D. Klaassen, D. Malen, A. Danjuma, M. Depay,
Norveç: Nyland, Pedersen, Strandberg, Lode, Meling, Thorsby, Normann, Odegaard, Thorstvedt, Elyounoussi, Sörloth

HOLLANDA - NORVEÇ MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Hollanda'da koronavirüs salgınının etkisini artırması nedeniyle Hollanda hükümeti 3 haftalık kademeli kapanma kararına gitti. Bu kararların ardından futbol maçlarının da seyircisiz oynanmasına karar verildi. Bu anlamda Hollanda çok kritik olan Norveç maçını boş tribünler önünde oynayacak.

Konuyla alakalı konuşan Hollanda teknik direktörü Louis Van Gaal, ''Üzgünüm, çok yazık. Salı günü boş bir stadyumda oynamamızın etkisi olacak. Normalde 60 bin taraftar olacaktı" ifadelerine yer verdi. Hollanda'da koronaviris dolayısıyla alınan karar, A Milli Takım için çok kritik önem taşıyor. Hollanda'nın, Norveç karşısında boş tribünlere karşı oynaması ev sahibini Norveç karşısında çok önemli oranda dezavantajlı kılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal