Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'e Övgü!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, futbol sorumlusu olarak takımı emanet ettikleri Nuri Şahin ve kulüp hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

15.11.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-11:57) Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'e Övgü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaşanan kötü gidişatın ardından yollarını ayırma kararı almıştı.

NURİ ŞAHİN GÖREVE GETİRİLMİŞTİ

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından beklenmedik bir karara imza atarak futbol takımının oyuncularından tecrübeli isim Nuri Şahin'i futbol sorumlusu görevine getirmişti.

ANTALYASPOR NURİ ŞAHİN İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Nuri Şahin'in hem futbolculuğunu devam ettirip hem futbol sorumlusu olarak takımla ilgilenmesinin ardından ise Antalyaspor arka arkaya aldığı iyi sonuçlar ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

BAŞKAN AZİZ ÇETİN'DEN AÇIKLAMALAR

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'in futbol sorumlusu Nuri Şahin ve kulübün hedefleri ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

NURİ ŞAHİN İLE BAMBAŞKA BİR ANTALYASPOR İZLEDİK

Kariyeri, kişiliği, takım üzerindeki etkisi ortada. Bunların hepsini değerlendirdik. Hocaya da düşünüp düşünmediğini sorduk. O da her zaman teknik direktörlük hayalinin olduğunu belirtti. Deneyimli bir ekip oluşturdu. Şu an hem takımla hem şehirle hem de çalışan ve futbolcularla çok uyumlu. Nuri Şahin'in takımın başına gelmesiyle oyun sistemi değişti. Nuri hoca ile hem oyun sistemi hem de takımın havası değişti. Takıma güzel bir hava geldi. Son dakika oyuncu değişikliklerinde bile bütün futbolcular oyuna girmek istiyor. Takımda bir kapris yok. Herkes hırsla mücadele ediyor. Göze hoş gelen bir futbol sergiliyoruz.

NURİ ŞAHİN İLE AVRUPA KUPALARI HAYALİMİZ VAR

Şehirle bütünleşen, taraftar sayısı artan, kentte de Antalyaspor bilincini artıracak karakterde bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunların hepsi Nuri hoca gibi bir karakterle daha kolay olacaktır. Nuri Şahin ile Avrupa hayalimiz var. Bu 5 yıllık süreçte Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedefliyoruz.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI SÜPER KUPA'YI KAZANMAK İSTİYORUZ

Başkandan önce bir taraftarım. Hep bir kupa hayalimiz var. Süper Kupa'yı almak istiyoruz. Bu sene ligi de olabilecek en yüksek noktada bitirmeyi amaçlıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal