Hocalı Katliamı Soykırım Kabul Edildi

MHP Güngören Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Gökhan Arslan, meclisin mart ayı toplantısında isteklerini sıraladı. Arslan gündemine İdlib'in yanı sıra 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın dağlık Karabağ bölgesinde yaşanan Hocalı Katliamını da aldı. Arslan'ın önergesiyle Hocalı'da yaşananlar soykırım kabul edildi.

03.03.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-12:54) Hocalı Katliamı Soykırım Kabul Edildi

Güngören Belediye Meclisinde ilçe sorunları hakkında verdiği önergelerle dikkat çeken ve gündem dışı konuşmalarıyla da ülkenin güncel konularını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Güngören Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Gökhan Arslan, Meclisin Mart ayı toplantısında isteklerini sıraladı.

Arslan, Azerbaycan'ın dağlık Karabağ bölgesinde yaşanan 'Hocalı Katliamı'nı ve Suriye'nin İdlip melesini meclise taşıdı. MHP Güngören Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Gökhan Arslan'ın verdiği önergeyle 'Hocalı'da yaşananlar soykırım olarak kabul edildi. Arslan, 'Hocalı' soykırımının Güngören'de anıtlaşmasını istedi. Konuşmasına ülkenin en sıcak konusuyla başlayan MHP'li Gökhan Arslan, "Suriye'nin İdlib şehrinde barışı getirmek için bulunan yüce Türk ordusuna Rusya'nın koruduğu, kolladığı, desteklediği rejim tarafından kalleşçe yapılan  hava saldırısı sonucu 34 kahraman vatan evladımız şehit olmuş, 33 Mehmetçiğimiz ise yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diler, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Bu saldırı sonucu Türk silahlı kuvvetlerimiz gereken cevabı dünyaya, rejime ve onun hamisi Rusya'ya misliyle vermiş ve vermekte de devam etmektedir. Aslında bu Rusların Türklere karşı desteklediği ilk saldırı değildir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal