Hızlı ve Öfkeli 10 Türkiye’de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 10 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tüm zamanların en iyi aksiyon film serisi Hızlı ve Öfkeli’nin onuncu filmi sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Hızlı ve Öfkeli 10’un ne zaman vizyona gireceğini, konusu ve oyuncularını merak eden film severler, arama motorları üzerinden araştırma yapıyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 10 Türkiye’de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 10 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Soruların yanıtları haberimizde...

19.05.2023-16:37 - (Son Güncelleme: 19.05.2023-16:37) Hızlı ve Öfkeli 10 Türkiye’de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 10 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Senaryosunu Justin Lin ve Man Mazeau’nun yazdığı ve Louis Leterrier’in yönettiği Amerikan aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminin ne zaman çıkacağı konusunda film severlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Dünyaca ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve özgün senaryosu ile dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisinin 10’uncu filmi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 10 Türkiye’de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 10 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 10 Türkiye’de ne zaman çıkacak?

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filmi 19 Mayıs 2023 Cuma yani bugün vizyona girdi. 

Hızlı ve Öfkeli 10 film konusu nedir?

Hızlı ve Öfkeli 10, Dom Torretto’dan intikam almak için onu sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Yıllarca karşılarına çıkan onca düşmanı zekice, hızlı sürüşleriyle arkalarında bırakan Dom Toretto ve ailesi, bu defa bu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıyadır. Geçmişten gelen bu tehlikeli düşmanın en büyük amacı Dom Toretto’dan intikam akmaktır. Bu amaçla da gözünü Dom’un sevdiklerine diker ve onları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.

Hızlı ve Öfkeli 10 Filmi

Hızlı ve Öfkeli 10 film oyuncuları kimler?

Vin Diesel - Dominic "Dom" Toretto

Jason Statham - Deckard Shaw

Jason Momoa - Dante Reyes

Michelle Rodriguez - Letty Ortiz 

John Cena - Jakob Toretto

Brie Larson - Tess

Tyrese Gibson - Roman Pearce

Chris "Ludacris" Bridges - Tej Parker 

Jordana Brewster - Mia Toretto 

Nathalie Emmanuel - Ramsey 

Sung Kang - Han Lue

Scott Eastwood - Eric Reisner / Little Nobody

Michael Rooker - Buddy 

Helen Mirren - Magdalene "Queenie" Ellmanson-Shaw

Charlize Theron - Cipher

Cardi B - Leysa

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal