Hisar’dan İki Müjde Birden Geldi! Başarımıza Başarı Ekliyoruz

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, hava savuma sistemi olan HİSAR'dan iki müjde birden verdi.

10.07.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-14:32) Hisar’dan İki Müjde Birden Geldi! Başarımıza Başarı Ekliyoruz

Gün geçtikçe başarılarımıza başarı katmaya devam ediyoruz. Türkiye yerli ve milli silahlanmada her gün daha çok gelişim gösteriyor. Son olarak ise Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir önemli açıklamalarda bulundu. 

ÜLKE SAVUNMASINDA CİDDİ GÜÇ ÇARPANI OLACAK 

Prof.Dr Demir HİSAR A+ Hava Savunma Füze Sisteminin tüm unsurlarıyla teslim edildiğini, harp başlıklı atışında yüksek hızlı hedefi uzak menzil ve yüksek irtifada imha eden HİSAR O+ Hava Savunma Füze Sisteminin ise seri üretime geçme aşamasına geldiğini dile getirdi. Stratejik ve kritik tesislere sahip ülkemizde mevcut ihtiyaç ve tehditlere uygun olarak tasarlanan HİSAR, ülke hava savunmasında ciddi bir güç çarpanı olacak. 

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’ 

SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, HİSAR'a dair gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşım ile duyurdu. Prof. Dr. Demir durmak yok yola devam ederek ‘HİSAR'dan iki müjde birden! HİSAR A+ sistemi tüm unsurlarıyla teslim edildi! Harp başlıklı atışında yüksek hızlı hedefi uzak menzil ve yüksek irtifada imha eden HİSAR O+ ise seri üretime geçiyor! Hayırlı olsun. Durmak Yok Yola Devam!’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal