Hindistan’da Görenleri Şaşkına Çeviren Adet: Vali Törende Kendini Kırbaçlattı

Hindistan’da törenlerde uygulanan bir adet, görenleri şaşırttı. Vali Diwali Festivali’nden sonra düzenlenen törenin bir parçası olarak kendini kırbaçlattı.

05.08.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-09:57)

Hindistan’da törenlerde uygulanan bir adet, görenleri şaşırttı. Vali Diwali Festivali’nden sonra düzenlenen törenin bir parçası olarak kendini kırbaçlattı.

Hindistan’da bulunan Chhattisgarh eyaletinde düzenlenen Diwali Festivali’nde, ilginç olaylar yaşandı. Festival töreninden sonra bölgenin valisi Bhupesh Baghel, törenin bir parçası olarak kendini kırbaçlattı.

HİNDİSTAN VALİSİ KENDİNİ KIRBAÇLATTI

Chhattisgarh eyaletinin Valisi Bhupesh Baghel, her yıl düzenlenen Diwali Festivali’nin bir parçası olarak, kendini kırbaçlattı. Baghel, "Devlete iyi şans getirmek için kırbaçlanma geleneğini uyguladık, tüm engeller yıkılsın” açıklamasında bulundu. 

Hindistan’da dün gerçekleştirilen festivalde görenleri şaşırtan ilginç anlar yaşandı. Festivalden sonra gerçekleştirilen Govardhan Puja töreninde uygulanan bir gelenek ilginç anlar ortaya çıkardı. Eyaletin Valisi Bhupesh Baghel, törenin parçası olarak uygulanan bir gelenek kapsamında kalabalığın içinde kendini kırbaçlattı. Törene tanıklık eden eyalet sakinleri valiye destek tezahüratı yaparken, 8 defa kolunu kırbaçlanan Vali Baghel kendisini kırbaçlayan şahsa sarıldı.

DEVLETE ŞANS GETİRMEK İÇİN KIRBAÇLATIYORUZ

Görenleri şaşkına çeviren kırbaçlama adetini, kendi sosyal medya hesabından yayınlayan Vali, "Devlete iyi şans getirmek için kırbaçlanma geleneğini uyguladık, tüm engeller yıkılsın” ifadelerini kullandı. Geleneğe göre, kırbaçlanmanın devlet görevlisine iyi şans getirdiğine ve kötü ruhları kovduğuna inanılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal