Uçak Köprünün Altına Sıkıştı! Hindistan'dan Enteresan Görüntüler

Hayret verici olay, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi ve Haryana eyaletindeki Gurgaon kentlerini birbirine bağlayan Delhi-Gurugram Otoyolunda yaşandı. Karayolunda taşınmakta olan uçak köprünün altından geçerken sıkıştı kaldı.

04.10.2021-09:18 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-11:30) Uçak Köprünün Altına Sıkıştı! Hindistan'dan Enteresan Görüntüler

Hindistan’da yaşanan olayda, dev bir yolcu uçağı köprünün altında sıkıştı. Bölgede bulunan insanların merak konusu olan uçağın hayret verici görüntüleri sosyal medya hızla yayıldı, viral oldu.

Hayret verici olay, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi ve Haryana eyaletindeki Gurgaon kentlerini birbirine bağlayan Delhi-Gurugram Otoyolunda yaşandı. 

Uzunca bir süredir hurdaya ayrılmış vaziyette bekleyen uçak, karayoluyla başka bir yere taşınacaktı. Ancak yol üzerindeki köprü hesaba katılmadı. Karayolunda taşınmakta olan uçak köprünün altından geçerken sıkıştı kaldı.

Air India filosunda uzun yıllar hizmet veren yolcu uçağının son macerası bölge sakinlerinin de merak konusu oldu. Uçağın enteresan görüntüleri kısa süre içerisinde sosyal medyada viral haline geldi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, uçağın köprü altına sıkışmasının bölgede trafik sıkışıklığına neden olduğu ve sıkışan uçağın köprünün altından çıkarılması için kurtarma ekiplerinin olay yerine gönderildiği anlaşılıyor.

HİNDİSTAN'DA BUNA BENZER OLAYLAR ARA SIRA YAŞANIYOR

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde 2019 yılında da buna benzer bir hadise meydana gelmiş, hurda uçağı taşıyan araç yine köprünün altında sıkışmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal