Hindistan’da dehşet anlar: Havada asılı kalan teleferikte adeta can pazarı!

Hindistan'da bulunan Tirkut tepelerinde 12 teleferik vagonu birbirine girdi. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 11 kişi ise yaralandı. Bununla beraber kaza sonrasında tellerde asılı kalan bir adamın görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. Asılı kalan adamın son halinin ne olduğu ise bilinmiyor.

11.04.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:42) Hindistan’da dehşet anlar: Havada asılı kalan teleferikte adeta can pazarı!

Hindistan'a bağlı Jharkhand’da Deoghar bölgesinde bir teleferik kazası meydana geldi. Söz konusu kazada bir kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de asılı kaldı. Hindustan Times'ın yaptığı habere göre yetkililer, dün gece Tirkut tepelerinde 12 teleferik vagonunun birbiriyle çarpıştığını söyledi. Açıklamada, 11 kişinin ağır yaralandığı, sonrasında bu yaralılardan birisinin yaşamını yitirdiği açıklandı. 

Hindistan’da dehşet anlar: Havada asılı kalan teleferikte adeta can pazarı!

Arama kurtarma çalışmaları

Vagonların içerisinde onlarca kişinin bulunduğu açıklanırken, geceden beri arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Söz konusu çalışmalara Hindistan Hava Kuvvetleri'ne ait iki helikopterin de destek verdiği öğrenildi.

25 vagonlu

Resmi veriler ışığında, 392 metre yükseklikte yer alan ve ülkenin en yüksek teleferiği olarak bilinen Tirkut teleferiğinde toplamda 12 vagon yer alıyor. Söz konusu kazayla ilgili soruşturma yürütüleceği de öğrenilen bilgiler arasında. 

Hindistan’da dehşet anlar: Havada asılı kalan teleferikte adeta can pazarı!

Havada asılı kaldı

Yetkililer kaza esnasında en az 48 kişinin havada asılı bir şekilde kaldığını aktardı. Öte yandan kazadan sonra havada asılı kalan vatandaşlardan birinin görüntüsü gündemi uzun süre meşgul etti. Adamın ölüp ölmediği ile ilgili ise herhangi bir bilgi verilmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal