Hindistan'da 6 Saat Aralıksız PUBG Oynayan Çocuk Hayatını Kaybetti

Hindistan'ın Madya Pradeş bölgesinde 16 yaşındaki bir çocuğun aralıksız altı saat boyunca ‘PUBG’ oynamasından sonra, kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği bildirildi

31.05.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-13:33)

Hindistan'ın Neemuch şehrinde yaşayan Furkan Kureyşi isimli çocuk 26 Mayıs’ta evinde öğle yemeğinin ardından, cep telefonunda PUBG olarak bilinen 'PlayerUnknown's Battlegrounds' adlı oyunu oynamaya başladı.

Ailesi, Furkan’ın akşamüstü 19.00 sularında diğer oyunculara bağırmasıyla yere yığıldığını belirtti.

O esnada Furkan’ın yanında olan kızkardeşi Fiza Kureyşi, “Kardeşim bazı arkadaşlarıyla PUBG oynuyordu. Birden ‘Patlatın! Patlatın!’ şeklinde bağırmaya başladı. Sonra kulaklıklarını ve cep telefonunu attı ve ‘Sizinle bir daha oynamayacağım. Sizin yüzünüzden kaybettim’ diye bağırdı” sözlerini kullandı.

Furhan’ın hemen hastaneye götürüldüğü fakat yolda hayatını kaybettiği bildirildi.

KALP KRİZİNİN NEDEN OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR  

Hayatını kaybeden genç çocuğu muayene eden kardiyolog Ashok Jain, “Hastaneye geldiğinde nabzı atmıyordu. Onu geri getirmeye çalıştık fakat başaramadık” ifadesinde bulundu.

Ailesinin, Furkan’ın yüzücü olduğunu ve sağlık problemi bulunmadığını söylediğini belirten Jain, “Oyunun heyecanı adrenalin düzeyinde büyük bir artışa, bu da kalp krizine neden olmuş olabilir” şeklinde açıklamada bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal