Hıncal Uluç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Derbisiyle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

Hıncal Uluç, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geride kalan maç ile ilgili dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

23.11.2021-16:56 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-17:11) Hıncal Uluç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Derbisiyle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın kendi evinde Fenerbahçe'ye karşı 2-1 kaybetmesinin ardından dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Hıncal Uluç yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

HINCAL ULUÇ'TAN SES GETİREN DERBİ AÇIKLAMALARI

Hıncal Uluç geride kalan derbiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Fatih Terim yesin içsin, VAR'a dua etsin.. Öylesine taraflı, öylesine çifte standartlı bir VAR vardı ki, gündemi değiştirdi ve elindeki kadroyla, 50 bin seyircisi önünde ve kendi sahasında bu Fener'e fark atacak güçteyken, hem de rakip 10 kişi kalmışken yediği golle yenilen Fatih Terim'i kurtardı..'
'Galatasaray Başkanı Burak Elmas, maç sonunda bir basın toplantısı yaptı. Aslında çok da önemli şeyler söyledi. Ama lafı uzattıkça uzattı. Bir de sorular almaya başlayıp gece yarısına yaklaşınca, hem mesaj kayboldu, hem de gazetelerde yer alma şansı ve yeri azaldı. Burak kardeşim, bir defa yanlış hedef gösterdi. Sahadaki hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Onu kötü niyetle itham etti. Kötü niyetli hakem, en kritik anda, durum 1-1 iken, rakibin stoperi Tisserand'ı faul olduğu dahi tartışılacak bir pozisyonda oyundan atar mıydı, mesela?. Oysa sarı kartlı Marcao'nun, iki net, ikinci sarılık pozisyonuna göz yumar mıydı, mesela..'
'Sahadaki hakemden şikâyet etmesi gereken başkan varsa, Ali Koç olmalıydı, Burak Elmas değil. Burak, hedefine VAR'ı koyacaktı. Maçı alenen ve resmen Galatasaray'dan alıp Fener'e veren VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu. Diagne'nin golünde, Berisha'yı ittiği için, saha hakemini VAR'a davet eden Uğurlu, bire bir pozisyonda Berkan'ı iten Serdar Dursun'a sessiz kalmış ve "Gel bak, burada penaltılık pozisyon var" dememişti. Tıpkı, Fener'in golünde, asisti yapan İrfan Can'ın Kerem'i iterek topu almasına da seyirci kaldığı gibi..' ifadelerine yer verdi.

HINCAL ULUÇ FATİH TERİM'İ ELEŞTİRDİ

Hıncal Uluç devam eden açıklamalarında, 'Halil'i, sağda ve soldaki Barış Alper ve Kerem'le çok iyi ikili oyunlar yapan ve sahanın her yerine koşan ikinci santrfor olarak kullanmıştı.. Önde, gene koşan, dağıtan ve koridorlar açan Burak vardı. Fatih'in yapacağı tek şey, Milli Takım'da fevkalade başarılı olan bu oyunu, Burak'ın yerine Mohamed'i koyarak uyarlamaktı. Ama koskoca(!) İmparatore(!), kendini dünkü çocuk Kuntz'dan ders almış duruma sokar mıydı, bir. İkincisi, durmadan oyuncu satın aldığı Becali'nin bu sene Galatasaray'a kakaladığı Cicaldau ve Morutan'dan vazgeçerse, yarın ona "Bunları niye aldın?" demezler miydi?. (Sahi niye aldın Hocam.. Türk gençlerini öldürmek için mi?)' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal