Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinde Fatih Terim'in Halil Umut Meler'e Söylediği Sözler Ortaya Çıktı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin son anlarında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı. Terim'in maçın hakemi Halil Umut Meler ile ilgili flaş sözleri ise ortaya çıktı.

23.11.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-12:30) Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinde Fatih Terim'in Halil Umut Meler'e Söylediği Sözler Ortaya Çıktı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin yankıları devam ediyor. Nefes kesen mücadelede Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertlilerin aldığı bu zaferin ardından maçın yankıları devam ediyor. Karşılaşmada Fatih Terim ile maçın hakemi Halil Umut Meler arasında da tansiyon yükselmişti. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, her iki devrenin uzatma dakikalarında gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kart sonrası oyundan ihraç edilmişti. Fatih Terim'in oyundan ihraç edilmesinin ardından maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında söylediği sözler ise ortaya çıktı.

FATİH TERİM'DEN HALİL UMUT MELER'E ÇARPICI SÖZLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide sarı kırmızılılaırn teknik direktörü Fatih Terim'e 45+3'te hakem Halil Umut Meler, oyun alanını terk etmeden topa dokunduğu gerekçesiyle ilk sarı kartını gösterdi. Fatih Terim, ısrarlı bir şekilde çizgiyi geçmediğini savundu ve eliyle ayak uçlarını işaret etmişti.
Karşılaşmanın 90+6. dakikasında Halil Umut Meler, itirazları sonrası Fatih Terim'e 10 metre mesafeden kırmızı kart gösterdi. Gelen bilgilere göre Fatih Terim'in hakeme, 'Yiyorsa gelip burada göstersene!' dediği öğrenildi. Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in maçın hakemi Halil Umut Meler ile ilgili yaşadığı olaylar futbol dünyasının gündemini salladı.

FATİH TERİM'İN SÖZLERİ RAPORLARA YANSIDI

Derbide maçın hakem ve temsilcisi raporlarında Fatih Terim'in hakemlere küfür ve hakaret ettiğinin yazıldığı aktarıldı. Fatih Terim'in ayrıca yasak olmasına rağman karşılaşmadan sonra soyunma odasına girdiği de raporda yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal