Hikmet Karaman'dan Fenerbahçe Maçı Öncesi İddialı Açıklamalar!

Kayserispor Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02.11.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-17:22)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Fatih Karagümrük karşısında son saniyelerde ağlara gönderdiği gol ile 2-1'lik galibiyetle kapatarak moral depolayan Kayserispor'da gözler bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi.

İKİ TAKIM İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR KARŞILAŞMA

Ligde Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyetin ardından galibiyet serisi yakalamak için Fenerbahçe karşısında Kayserispor galibiyet beklerken, Fenerbahçe ise Spor Toto Süper Lig'de tam 3 maçtır devam eden mağlubiyet serisine bir son vermek istiyor.

HİKMET KARAMAN'DAN MAÇ ÖNCESİ KRİTİK AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman, Fenerbahçe ile oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

FATİH KARAGÜMRÜK GALİBİYETİ İLE İLGİLİ OLARAK...

Önemli bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. Uzatma dakikalarında da olsa galip gelmeyi bildik. Oyuncularımız maçı hiç bırakmadı.

FENERBAHÇE MAÇI HAKKINDA...

Bizim lig enteresan bir lig. Zaman zaman inişler çıkışlar oluyor. İki, üç maçlık seri yakaladığınızda farklı bir yere gelebiliyorsunuz. İki, üç maç kaybettiğinizde de çok farklı bir yere gelebiliyorsunuz. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Önemli oyunculara sahip. Bizim karşılaşmadan önce bir Avrupa kupası maçı da oynayacak. Bu maç her iki takım için de çok önemli. Her iki takımın da varını yoğunu ortaya koyacağı bir maç olacak. Pazar günü mücadelesi yüksek bir maç olacak. Oyuncularımız Kayseri'yi temsil eden bir karakter ve yapıya sahip. Onlar da bu temsili lig sonuna kadar götürecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal