Hesaplara yatmaya başladı, milyonlarca emekliye geri ödemesiz destek!

Ülkemizdeki bankalar emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. Bu bankalardan birisi olan Denizbank tarafından emeklilere ek ödeme duyurusu yapıldı. Bu duyuruya birlikte emeklilere geri ödemesiz bin 750 lira ek ödeme olacağı açıklandı.

12.03.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-16:46) Hesaplara yatmaya başladı, milyonlarca emekliye geri ödemesiz destek!

Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan ve 3 yıl maaş alma taahhüdünde bulunan emeklilere anında bin 750 lira nakit para desteği yapılacağı duyuruldu. Aylık bin 500 liradan düşük maaş alanlara 675 lira, aylık bin 500 lira ile 2 bin 500 lira aralığında maaş alanlara 850 lira, 2 bin 500 lira ve üzeri maaş alanlara ise bin lira destek verileceği açıklandı.

Direkt nakit desteği

Denizbank cephesinden bu konu özelinde yapılan açıklamada “Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.” cümlelerine yer verildi.

Borç olarak yansıtılacak

Denizbank tarafından hayata geçirilen söz konusu kampanyanın 31 Mart tarihine kadar süreceği belirtilirken, promosyon miktarının 3 yıllık peşin şekilde ödendiği açıklandı. Söz konusu paraların emeklilerin hesabına yapılacağı söylenerek fatura talimatının üç yıl taahhüt zamanı boyunca iptal edilmesi veya 3 ay üst üste otomatik olarak ödenmemesi durumunda kalan süre promosyon ceza tutarı söz konusu vatandaşın hesabına borç olarak yansıtılacağı belirtildi.

Kampanya ay sonuna kadar geçerli

Son olarak bankanın resmi web sitesinden yapılan açıklamada “Kampanya 31.03.2022 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.” şeklinde belirtildi.

Denizbank’ın emekliye yapacağı desteğin ayrıntılarına ulaşmak isteyenler, “https://www.denizbank.com/kampanya/emeklilere-ozel-kampanyalar/emekli-buyuklerimize-tl-nakit-hediye-40542” adresini ziyaret edebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal