01.01.2022-11:01 (Son Güncelleme:01.01.2022-11:15)


1

Fenerbahçe'nin Kongolu futbolcusu Marcel Tisserand ile Alman ekibi Hertha Berlin'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Kongolu futbolcusu Marcel Tisserand ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde bu sezon beklenen performansı bir türlü gösterilemeyen ve oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşatan futbolcu takımda gözden düşmüş durumda.



3

Takımda beklentileri bir türlü karşılayamayan Kongolu futbolcu ile Alman ekibi Hertha Berlin'in çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



4

Fenerbahçe'nin Kongolu stoperi olan Marcel Tisserand çok büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'de istenilen performansı bir türlü sağlayamadı. Takımda istenilen performansı veremeyen ve oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşatan futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



5

28 yaşındaki Kongolu futbolcu Marcel Tisserand ile Alman ekibi Hertha Berlin'in oldukça yakından ilgilendiği öğrenildi. Daha önce Almanya'da Wolfsburg ve Ingolstadt formalarını terleten yıldız futbolcunun bu anlamda tekrardan Almanya'ya dönmesi gündemde. Futbolcu için Hertha Berlin'in, Fenerbahçe ile yakın temasa geçtiği de aktarıldı.



6

2020 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye, Wolfsburg takımından transfer olan Kongolu stoper beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Oynadığı oyunla büyük hayal kırıklığı yaşatan futbolcu, yaptığı büyük hatalarla da eleştiri oklarını üzerine çekti. Bu nedenle performansı beğenilmeyen futbolcunun takımdan gelmesi gündemde. Kongolu futbolcunun transferiyle ilgili en kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR