19.01.2022-11:37 (Son Güncelleme:19.01.2022-13:56)


1

Survivor 2022 All Star’da ele öncesinde sürgün kampı getirildi. Sürgün Kampı ise her dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmayı kaybeden takımın kendi aralarında çıkardığı isimin gönderildiği ayrı bir yer.



2

Eleme potasına giren isimler, 4 gün sonunda toplamda 4 eleme adayının belirlenmesinin ardından 5. gün Survivor'a veda edecek yarışmacı Sürgün kampına gönderilen 4 eleme adayı arasından belirleniyor.



3

POTAYA GİREN YARIŞMACILARIN GÖNDERİLDİĞİ SÜRGÜN KAMPI NASIL BİR YER?

POTAYA GİREN YARIŞMACILARIN GÖNDERİLDİĞİ SÜRGÜN KAMPI NASIL BİR YER?

Yarışma başlarında formata getirilen yeni kuralları anlatan Acun Ilıcalı; 'Sürgün kampı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 'Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak!'' dedi.



4

Sürgün kampına gidecek ilk kişinin orada yalnız kalacağını belirten Ilıcalı, ''Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.'' dedi.



5

ELEME YARIŞMACILARININ GÖNDERİLDİĞİ SÜRGÜN KAMPININ KURALLARI NELER?

ELEME YARIŞMACILARININ GÖNDERİLDİĞİ SÜRGÜN KAMPININ KURALLARI NELER?

Survivor All Star 2022 yarışması için getirilen Sürün Kampı’nın ise bazı kuralları var. Bu kurallar; Günlük erzakları tüketecekler ve ödüllerden faydalanamayacaklar.



6

Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak.



7

Dört yarışmacı beraber kalacak. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yasak.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr