Herkesin Gözü Önünde Kadının Cebinden Telefonu Aldı

Mersin'de durakta bekleyen kadının cep telefonunu çalan zanlı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

17.09.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-09:27)

Mersin'de durakta otobüs bekleyen kadının cebinden cep telefonunu aldığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen şahsın rahat tavırları ise görenlere pes dedirtti. Emniyet çıkışı görüntülenmemek için kafasını hiç kaldırmayan zanlı, yankesicilik, hırsızlık gibi 9 farklı suça karıştığını itiraf etti.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Zeytinli Bahçe Caddesi üzerinde durakta minibüs bekleyen Ö.P. isimli kadının cebinden cep telefonu 'yankesicilik' yöntemiyle çalındı. Müştekinin şikayeti üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm kamera kayıtlarını araştırıldı.

6 AY SONRA YAKALANDI

Yapılan inceleme neticesinde şahsın daha öncede benzer suçlardan suç kaydı bulunan E.A. (30) olduğu belirlendi. Şahsı yakalamak için belirlenen adreslere operasyonlar yapan ekipler, E.A.'yı 6 ay sonra yakaladı.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal