Herkes bu estetik cerrahını konuşuyor: Gençleştirme ameliyatı sonrası artık oğlundan daha genç görünüyor!

Sosyal medyada viral olan bu öncesi-sonrası fotoğraflarda bulunan iki yüzün, aynı kişinin birkaç saat sonraki hali olduğuna inanmak epey zor. Amerikalı bir estetik doktorunun ellerinden çıkan bu değişim, şimdilerde en çok konuşulan olaylar arasında.

24.02.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 24.02.2024-17:15) Herkes bu estetik cerrahını konuşuyor: Gençleştirme ameliyatı sonrası artık oğlundan daha genç görünüyor!

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan bir estetik operasyonunun sonuçları kullanıcılar arasında popüler olurken tartışma başlattı. Amerikalı bir cerrahın uyguladığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. İsmi bilinmeyen hastanın son halini görenler aynı kişi olduklarına inanamadı.

''Oğlu zannettim!''

Amerikalı bir estetik cerrahının yaptığı gençleştirme operasyonu sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce kez paylaşıldı.. İsmi açıklanmayan hastanın ameliyat öncesi ve sonrasına ait görüntüler sosyal medyayı çalkaladı. Ameliyat sonuçlarını gören kullanıcılar adamı tanıma konusunda epey zorlandı.

amerika estetik

Amerikalı bir estetik cerrahının yaptığı gençleştirme operasyonu sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Ben de istiyorum ama aynı işlemi yüzüme değil ruhuma yapacaksınız olur mu?" yorumuyla güldürdü. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Çok iyi. Oğlu zannettim" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Seda Sayan görmesin kıskanır" yorumuyla beğeni topladı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal