15.02.2021-11:35 (Son Güncelleme:15.02.2021-11:35)


1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın brifing vereceği toplantıda, aşılamada gelinen son durum, mutant virüsle ilgili gelişmelerden de söz edilmesi bekleniyor.



2

MART AYINDA KISITLAMALAR ESNETİLEBİLİR

MART AYINDA KISITLAMALAR ESNETİLEBİLİR

Geçen hafta yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan tavsiye kararların, mart ayıyla birlikte uygulamaya geçebileceği belirtiliyor.



3

Uygulanması planlanan kararların başında 'yerinde karar' dönemi geliyor.



4

Vaka sayılarının az olduğu yerlerde kafe restoranlar belli kurallar çerçevesinde açılabilecek, kısıtlamalar esnetilebilecek.



5

KISITLAMA SAATLERİNDE DE ESNEME OLABİLİR

KISITLAMA SAATLERİNDE DE ESNEME OLABİLİR

Hürriyet'ten Erdinç Çelikhan'ın haberine göre çarşamba günkü toplantıda hafta içi kısıtlama saatleri daraltılabilir.



6

İllere göre ise vaka yüküne göre hafta sonu denetimli şekilde esnemeler yapılabilir. Bununla beraber vaka sayılarının yüksek olduğu yerlerde ise farklı kararlar alınması bekleniyor.



7

FAHİŞ GIDA FİYATLARI DA KONUŞULACAK

FAHİŞ GIDA FİYATLARI DA KONUŞULACAK

Son günlerde gıda fiyatlarındaki fahiş artış Kabine'nin önemli konu başlıkları arasında yer alacak. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan son durumu ve atılan adımları paylaşacak. Başkan Erdoğan cuma çıkışında fahiş fiyatlara ağır cezalar gelebileceğini ifade etmişti.



8

AŞI UYGULAMA SÜRECİ DEĞERLENDİRELECEK

AŞI UYGULAMA SÜRECİ DEĞERLENDİRELECEK

Kabine'de aşılamada son durum da ele alınacak. 2 milyona yakın insan şu ana kadar ilk doz aşısını yaptırdı. Son alınan karara göre 75 yaş ve üzerinin aşıları da yapılmaya başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr