Her şey biranda oldu: Gökyüzünden bahçelerinin ortasına düştü

Önce çatıya çarptı sonra bahçeye düştü. Yaşlı çiftin ölümden döndüğü olayı duyanlar hayrete düşüyor. Mucize eseri hayatta kaldılar. İşte detaylar…

10.09.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 10.09.2022-14:39) Her şey biranda oldu: Gökyüzünden bahçelerinin ortasına düştü

Yurt dışında yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Evlerinin bahçesini ortasında patlayan jet motorunun parçasının düştüğünü fark eden çift, ölümden döndü.

Belçika’da yaşanan Louis ve Domenica Demaret çifti, evlerinde oturdukları sırada alçaktan uçan bir uçak sesi fark ettiler. Aradan kısa bir süre geçmeden şiddetli patlama sesi duyan çift neye uğradıklarını şaşırdı. Dışarıya baktıklarını ancak gece karanlığı olduğu için bir şey göremediklerini belirten Demaret çift, sabah bahçesinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. 

Ev hala titriyor

Belçika’da haberlere çıkan olayda yaşananları anlatan RTBF’e olayı, “Bir uçak sesi duydum ve ardından bir patlama oldu. Ben dışarı çıkıp baktığımda bir şey göremedim. Ev hâlâ titriyordu ve bu yüzden alarm çalmaya başladı. Torunum üst kattaki gürültüden uyandı. Ben de yatağa geri döndüğümde bir türlü uyuyamadım” dedi.


Uçuşunu tamamladı

Yapılan araştırma sonrasında korkunç kazaya Liege Havalimanı’ndan yola çıkan Air Atlanta Boeing uçağının neden olduğu doğrulandı. Malta’ya doğru hareket eden uçağın motor kaputunun bir kısmının kırıldığı ve mucizevi bir şekilde tamir edileceği Malta’ya uçuşunu tamamlamayı başardığı bilgisi paylaşıldı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal