Her Açıdan Youtube programında skandal Cin çıkarma seansı

Her Açıdan programındaki skandal Cin çıkarma seansı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kendini ‘’Metafizik uzmanı’’ olarak tanıtan bir konuğun yaptığı seans insanların büyük eleştirisine maruz kaldı.

20.06.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-09:47) Her Açıdan Youtube programında skandal Cin çıkarma seansı

Her Açıdan Youtube kanalında yayınlanan Her Açıdan programının yeni bölümünde oldukça ilginç anlar yaşandı. Sunuculuğunu Sercan Kahveci’nin yaptığı Her Açıdan programının Youtube’da paylaşılan bölümünde yayına konuk olan ve kendisini ‘’Metafizik uzmanı’’ olarak tanıtan bir kişi cin çıkarma seansı yaptı. Her Açıdan Youtube kanalı programındaki skandal Cin çıkarma seansı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Beyaz TV Her Açıdan programında skandal anlar

Her Açıdan Youtube programında son zamanların en ilginç olaylarından birisi yaşandı. Programa katılan metafizik uzmanı Pelin Hürman, canlı yayın sırasında cin çıkarma seansı gerçekleştirdi. Yaşanan görüntüler sonrası reyting kazanma uğruna yapılan skandal anlara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Beyaz TV Her Açıdan cin çıkarma

Her Açıdan programının canlı yayınında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman, ‘’Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” sözlerini kullandı. İçinde cin olduğunu düşünenlerin kendisine başvurabileceğini söyleyen Hürman, ayin esnasında söylediği sözler ve mimikleriyle sosyal medyada günün en çok konuşuşan konuları arasında yer aldı.

İçinde cin olanların kendilerini ekranda farklı bir yüz olarak göreceği ileri süren Pelin Hürman’ın sözde cin çıkarma seansı sonrası savcılığın harekete geçip geçmeyeceği merak ediliyor. Çünkü Cumhuriyet rejimiyle birlikte cin çıkarma seansları, sözde hocaların tedavileri ve daha nice batıl ayinler yasaklanmıştı. Daha önce de bu tarz skandal görüntüler yaşanmış ve bu görüntüleri yayınlayan kanallara yayın kapatma, para cezası gibi cezalar verilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal