Henüz sezon başında takıma katılmıştı: Okan Buruk Tanguy Ndombele’nin biletini kesti

Galatasaray’da yaz transfer döneminde kadroya katılan Tanguy Ndombele ile devre arasında yolların ayrılmasına karar verildi. Teknik direktör Okan Buruk, fizik olarak toparlanma gösteremeyen Fransız orta saha oyuncusunun biletini kesti.

28.10.2023-10:47 - (Son Güncelleme: 28.10.2023-17:27)

Transfer döneminin son gününde Tottenham’dan kiralanan orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele, aradan geçen yaklaşık 2 aylık süreye rağmen fizik anlamında henüz yeterli seviyeye ulaşamadı. Bayern Münih maçında sonradan oyuna girmesine karşın yorgun görüntüsüyle dikkat çeken Fransız futbolcunun devre arasında takımdan gönderilmesine karar verildi.

Sanchez zirvede Ndombele dipte

Galatasaray'ın Tottenham'dan transfer ettiği Davinson Sanchez, Nelsson'dan formayı kaparken Ndombele hala forma giymekte zorlanıyor. Sanchez, performansı ile taraftarın da sevgilisi haline geldi.

Tanguy Ndombele

Özel antrenman uygulandı

Fiziksel açıdan takımın bir hayli gerisinde olan Ndombele için özel bir antrenman programı uygulandı. Hocası Okan Buruk’un da yavaş yavaş süre vererek maçlara hazırlamaya çalıştığı yıldız Futbolcu, kasım ayı gelmesine rağmen istenen seviyeye ulaşamadı.

Ndombele ile yollar ayrılabilir

Milliyet'te yer alan habere göre; Devre arasına kadar fizik ve kondisyonunu toparlamazsa, Ndombele ile yolların ayrılma ihtimali bulunuyor. Galatasaray bu bölgeye yeniden bir transfer çalışması başlatmış durumda.

Buruk’un son olarak Bayern Münih maçının 80. dakikasında oyuna aldığı Ndombele, 10 dakika artı uzatma anlarında oyunda kalmasına rağmen, karşılaşmanın tamamında görev yapan arkadaşlarından bile yorgun görünüyordu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal