18.07.2021-12:34 (Son Güncelleme:07.04.2022-14:29)


1

Brezilya'da düşük yapan 23 yaşındaki bir kadın başka birinin bebeğini çalarken hastane görevlileri tarafından yakalandı. Düşük yapan 23 yaşındaki genç kadın bebeği çalmak için hemşire kılığına girdi.



2

Hemşire kılığına giren 23 yaşındaki genç kadını ise kolundaki detay ele verdi. Genç kadın hemşire kıyafeti giyerken hasta bilekliğini çıkarmayı unutmuş.



3

Genç kadını elindeki hasta bilekliği ele verdi. Brezilya'nın Curitiba şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Talita Meireles doğumu için hastaneye geldi. Genç kadın hastanede doğurduğu bebeği birkaç saat sonra kaybetti. Kocasına bebeğinin öldüğünü söylemekten korkan 23 yaşındaki Talita Meireles hemşire kılığına girerek yeni doğan bebeklerinin tedavi olduğu bölüme girdi. Yeni doğan servisine giren Talita oradan bir bebek aldı.



4

Bebeği yeni doğan bölümünden alan Talita bebeği çalmaya çalışırken hastane görevlileri tarafından yakalandı. 23 yaşındaki talita polise verdiği ifadede kocasına bebeğinin öldüğünü söylemekten korktuğu için böyle bir işe giriştiğini söyledi.



5

Talita bebeğini kaybettikten sonra diğer bebeklere baktığını ve bir tanesini alıp eve götürmeye çalıştığını, kötü bir şey yapma niyetinin olmadığını gözyaşları içinde anlattı



6

Talita kimsenin şüphelenmemesi için bebeği almadan önce odada gördüğü hemşire elbisesini giydiğini söyledi. Genç kadın, bebeği aldıktan sonra hastaneden çıkmadan önce üzerine giydiği hemşire elbiselerini çıkardı.



7

Bir hastane çalışanı ise Talita'nın kolunda hasta bilekliğinin olmadığını fark etmesi üzerine kadın yakalandı. Bebek, annesine teslim edilirken Talita, olay yerine gelen polis ekipleri ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.



8

Genç kadın çok pişman olduğunu söyleyerek ağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR