Hemoroid İçin Mükemmel Doğal Bir İlaç

Hemoroid neden olur? Hemoroid'e iyi gelen besinler nelerdir? Hemoroid hastalarının kullanmasında sakınca olmayan doğal besin hangisi. İşte hemoroid'in etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı bitkisel besin.

11.05.2019-11:59 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-11:42)

Günümüzün en yaygın problemleriden biri olan hemoroid sorunu, erken farkındalıkla ciddi boyuta varmadan çözülebiliyor. Yara iyileştirmeyi hızlandırıcı özelliği ile bilinen propolis bu anlamda yardımcı oluyor.

HEMOROİD KİMLERDE GÖRÜLÜR?

Kalıtmsal faktörler, çalışma koşulları, fazla kilolar ve hareketsiz yaşam sebebiyle ortaya çıkan hemoroid, günümüzde en yaygın hastalıklardan biri haline geldi. Toplumun yüzde 75'inin hayatının bir döneminde muhakkak bu rahatsızlıkla tanıştığını belirten uzmanlar, hemoroidin kadın ve erkeklerde eşit olarak görüldüğünü söylüyor.

DOĞAL ANTİOKSİDAN

Bağışıklık sistemini ve cilt sağlığını koruma için de kullanılan 'in yara iyileştirmeyi hızlandırıcı etkisi yapılan araştırmalarla da ortaya konuldu. Özellikle sindirim sistemindeki iç yaralara karşı kullanılan Propolis, bu özelliği ile mide-bağırsak sorunlarında destekleyici takviye görevi görülebiliyor. Uzmanlar, hemoroid sorunlarına karşı da uzun süredir kullanımı bilinen bu mucizevi maddenin hemoroid sorunlarında, yara iyileştirici, antiinflamatuar (iltihapla savaşan), kılcal damarları güçlendirici, antioksidan ve antibakteriyel etkileri sayesinde son derece ideal bir doğal takviye olarak kullanıldığını belirtiyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal