Hem zeytinyağları hem ayçiçek yağları indirimli satışa çıktı! Hangi markete gitseniz indirimli satışta

Hakmar, Bim ve Migros marketlerden indirimli şekilde ayçiçek yağı ve zeytinyağı satışları duyuruldu. Sizler de uygun fiyatları ayçiçek yağı ve zeytinyağı almak istiyorsanız; 2 ve 5 litrelik yağlarında indirim sizleri bekliyor.

07.03.2024-12:58 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-12:58) Hem zeytinyağları hem ayçiçek yağları indirimli satışa çıktı! Hangi markete gitseniz indirimli satışta

 Ayçiçek ve zeytin yağlarında indirim kampanyasına imza atıldı. Kampanya doğrultusunda 3 büyük markette; 2 ve 5 litrelik ayçiçek ve zeytinyağları indirimli şekilde satışa çıkartıldı. Bim, Migros, Hakmar hangisine giderseniz gidin; indirimli şekilde ayçiçek ve zeytin yağlarınızı alabileceksiniz!

Temel gıda ürünlerinde yapılan zamlardan en çok payını alan ayçiçek ve zeytinyağları oldu. Geçtiğimiz yıllık içerisinde oldukça uygun fiyatlardan satışta olan bu 2 ürün, son aylar içerisinde neredeyse 2 katına kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar bu sebeple uygun fiyatlarla ayçiçek ve zeytinyağı satın almanın derdine düştü.  Tam bu noktada Migros, Bim ve Hakmar’dan harika kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda hem zeytinyağında hem daha çiçek yağında en uygun fiyatlar bulundu.

Migros'ta iki litrelik Ayçiçek yağı 89 TL’ye düştü

Migros marketlerde neredeyse her hafta başlatılan seç al kampanyasıyla birçok ürün indirimli şekilde satılmaya devam ediliyor. Bu sefer seç al kampanyası doğrultusunda Migros’tan Orkide Ayçiçek yağının 2 litresi indirimli şekilde satışa çıkartıldı. 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirime düşecek olan Orkide Ayçiçek yağının 2 litresi 89,90 TL’den hem Migros online kanallarında hem de Migros marketlerde satışta.

ayçiçek yağı ve zeytinyağında indirim

Ayçiçek yağının yanı sıra Migros marketlerde zeytinyağında da indirim kampanyası başlatıldı. Başlatılan indirim kampanyasıyla birlikte 2 litrelik Komili zeytinyağı 594,90 TL’den 499 90 TL’ye düşürüldü. Money kart ya da Money bonus ile yapacak olduğunuz alışverişlerde yemeklik Komili zeytinyağın 2 litresi bu fiyattan satışta olacak. 

Bim’de Ayçiçek yağının 5 litresi 168 TL’ye satılıyor

Bim marketlerden alışveriş yapan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Neredeyse her ilçede şubesi olan Bim marketlerde Abalı ayçiçek yağının 5 litresi 168,90 TL’den satışa çıkartıldı. Normalde en az 200 TL’den satışta olan ayçiçek yağları Bim marketlerde daha uygun fiyatlardan satışta olacak.

ayçiçek yağı ve zeytinyağında indirim

Hakmar’da 5 litrelik Orkide ayçiçek yağı satışta

Hakmar marketlerde de yeni bir kampanyaya imza atılarak 100 TL ve üzeri alışverişlerde ayçiçek yağının 5 litresi 195 TL'ye kadar düştü. Kişi başına 2 adetle sınırlı olan bu kampanya doğrultusunda, vatandaşlar en yakın Hakmar market şubesinden 5 litrelik Orkide marka ayçiçek yağını 195 TL'den satın alabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal