HDP'ye Türk Bayraklı Tepki!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Barış Pınarı Harekatı'nı karalamak için bir araya gelen, aralarında HDP'li vekillerin de bulunduğu gruba, bir vatandaş Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.

20.10.2019-18:00 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-17:50)

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Barış Pınarı Harekatı'na tepki olarak açıklama yapmak için toplanan, aralarında HDP'li vekillerin de bulunduğu gruba, bir ilçe sakini tepki de bulundu.

Türk bayrağı açarak Nusaybinli olduğunu belirten kişi, "Sivillere, Nusaybin halkına bomba, havan atan terörü mü destekleyeceksiniz? İhanet ettiğiniz bayrağın altında yaşamayacaksınız" dedi.

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK kontrolü altındaki bölgelerde düzenlenen saldırılarda 11 kişinin şehit olduğu Nusaybin'de, Mardin Emek ve Demokrasi Platformunun düzenleyeceği basın açıklamasına katılmak için HDP Mardin Milletvekili Pero Dündar ile HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik de KESK Şube binası önüne geldi.

"NUSAYBİN'E BOMBA ATAN TERÖRÜ ÖRGÜTÜNÜ MÜ DESTEKLEYECEKSİNİZ?"

Konuşma öncesi elinde Türk bayrağı taşıyan bir vatandaş, HDP milletvekillerinin de yer aldığı topluluğa yönelik, "Nusaybin'e bomba atan terörü örgütünü mü destekleyeceksiniz? Ben vatandaşım, Nusaybinliyim. İhanet ettiğiniz bayrağın altında yaşamayacaksınız." şeklinde tepkisini gösterdi.

Bu sırada polis ekipleri, söz konusu kişiyi bölgeden alarak uzaklaştırdı. Grup, basın açıklamasından hemen sonra dağıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal