Hazine ve Maliye Bakanı Esnafla Bir Araya Geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık." açıklamasında bulundu.

22.02.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-11:44) Hazine ve Maliye Bakanı Esnafla Bir Araya Geldi

Bakan Lütfi Elvan, Bakanlık toplantı salonunda Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Yönetim Kurulu mensuplarını kabul etti.

Toplantı ile ilgili (twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Lütfi Elvan, "Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnafımızı yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TESK idaresi ile yaptıkları toplantıda esnafın problemlerini, isteklerini değerlendirdiklerine dikkat çekerek, "Sayın Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar." dedi.

Bakan Lütfi  Elvan, bugün aynı zamanda Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) idareleri ile de teker teker bir araya gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal