Hazal Kaya: Çok Mutlu Oldum

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geride bıraktığımız akşam Yeniköy’de kameralara yansıdı. Set çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kaya, eşi Ali Atay’ın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşım hakkında konuştu.

03.03.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-17:29) Hazal Kaya: Çok Mutlu Oldum

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Zeynep Bastık’ın Exxen için hazırlayıp sunduğu programa konuk olmuştu. Program sırasında şarkı söyleyen Hazal Kaya’nın sesi çok sayıda sosyal medya kullanıcısının beğenisini kazanmıştı.

‘KARIM AŞIRI YETENEKLİ’

Ünlü oyuncu Ali Atay da eşi Hazal Kaya’nın performansına kayıtsız kalmamıştı. Atay, Twitter sayfasında bir paylaşımda bulunarak ‘Karım aşırı yetenekli’ yorumunda bulunmuştu. Hazal Kaya ise eşine ‘Ay bayılacağım mutluluktan’ şeklinde karşılık vermişti.

‘MUTLU OLDUM’

Güzel oyuncu, geçen akşam set çıkışı kameralara yansıdı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hazal Kaya, Ali Atay’ın kendisi ile ilgili yaptığı paylaşım hakkında konuştu. 30 yaşındaki Kaya, ‘Evet çok tatlıydı. Vallaha mutlu oldum ne diyeyim. Bugün çocuğa o bakıyor, ben sete geldim’ ifadelerini kullandı.

Ali Atay ile Hazal Kaya, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, aynı yılın kasım ayında ise ilk bebekleri Fikret Ali’yi kucaklarına almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal