Alec Baldwin ile Hilaria Baldwin Çifti, Yeni Bebeklerini Böyle Duyurdu!

Geçtiğimiz Eylül ayında 5. çocuklarını kucaklarına alan Alec – Hilaria Baldwin çifti, aileye katılan yeni üyeyi böyle tanıttı. Öte yandan ikili, bebeklerinin evlatlık mı yoksa taşıyıcı anne yöntemiyle mi dünyaya geldiğinden bahsetmedi.

03.03.2021-16:46 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-16:46) Alec Baldwin ile Hilaria Baldwin Çifti, Yeni Bebeklerini Böyle Duyurdu!

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, 2012 yılında evlendiği İspanyol yoga eğitmeni Hilaria Baldwin ile mutluluk bir evlilik sürdürmekte. 6 ay önce Eduardo Pau Lucas adındaki 5. çocuklarını da kucaklarına alan ikili, sürekli olarak sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Son paylaşımıyla takipçilerini şaşkına uğratan Hilaria Baldwin, yeni bir bebeklerinin daha dünyaya geldiğini duyurdu. Instagram hesabından ‘7 ve Alec’ notu ile bir paylaşım yapan Baldwin, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

ALTINCI ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUZ

Geçtiğimiz aylarda People dergisine verdiği bir röportajında, ‘Bu sefer tamam. Artık altıncı çocuğu düşünmüyoruz. Ailemizin büyüklüğünden mutluyuz. Şu anda çok yorgun olduğumu düşünüyorum.’ demişti.

BANA BUNU SORMAYI BIRAKIN

Öte yandan Baldwin, pandemi döneminde neler hissettiğini şu şekilde ifade etmişti; Şimdi yeni kardeşlerinin ne zaman geleceğini soruyorlar. Ben de onlara 'Çocuklar, siz ve bütün dünya bana bunu sormayı bırakmalı artık' diye yanıt veriyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal