Hayaller ve Hayatlar dizisinde şok gelişme! Sosyal medya platformunda final yapacağı iddia edilmişti, ikinci sezon için çalışmalara başladı

Hayaller ve Hayatlar dizisinin ikinci sezon planları geçtiğimiz haftalarda iptal edildi. Ancak dizide bir son dakika gelişmesi yaşandı ve seyirciyi sevindirecek haber geldi. Hayaller ve Hayatlar dizisi ikinci sezon için hakkında çıkan final haberlerini yalanladı ve yakın zamanda yeni sezon çekimlerine başlayacağını ilan etti. İşte Hayaller ve Hayatlar dizisinin ayrıntıları..

27.05.2022-22:58 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-22:58) Hayaller ve Hayatlar dizisinde şok gelişme! Sosyal medya platformunda final yapacağı iddia edilmişti, ikinci sezon için çalışmalara başladı

NGM yapım şirketinin patronu olan Nazlı Heptürk 'ün beIN CONNECT platformu için çektiği Hayaller ve Hayatlar dizisinin gidişatı epey bir merak unsuru olmuştu. Dizinin yönetmeni olan Altan Dönmez 'in görevini Orkun Çatak 'a verdiği dizi için ilk başlarda ikinci sezon onayı alınmıştı ancak ekip sete çıkacağı zaman birkaç gün öncesinden çekimlerin ertelendiği haberi geldi. Aynı gün dijital platformun sosyal medya hesaplarından da Hayaller ve Hayatlar dizisinin final yapacağı duyuruldu. Fakat, dizi hakkında yapılan final paylaşımları daha sonra tüm hesaplardan silindi.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde yeni gelişme

Bugün yaşanan bir son dakika gelişmesi ise dizinin ikinci sezon için onay aldığı ve çekimlerin de çok kısa bir sürede başlayacağı şeklinde. Süpervizörlüğü Emre Kabakuşak tarafından yapılan dizinin senaryosunu ise kalemi son derece güçlü yazarlar olan Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak birlikte yazmakta. Dizinin müziklerini de Ip Yenier üstlendi. Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosunda ise Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum ile Özge Özacar gibi birbirinden yetenekli ve başarılı isimler yer alıyor.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal