Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den cesur pozlar! Zeynep Demirel derin yırtmaçlı elbisesi ile adeta büyüledi

Teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel bir çekim için kamera karşısına geçen Zeynep Sever Demirel derin yırtmaçlı elbisesi ile adeta kendisine hayran bıraktırdı. İşte ayrıntılar.

27.05.2022-22:09 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-22:09) Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den cesur pozlar! Zeynep Demirel derin yırtmaçlı elbisesi ile adeta büyüledi

Zeynep Sever, 2009 yılında Miss Belçika Güzeli seçilerek birinci oldu. Teknik direktör Volkan Demirel ile 2010 yılında evlendiler. Volkan Demirel ile evliliklerinde Yade ve Yeda isimli iki kızları var. Zeynep Sever Demirel evlendikleri ilk zaman sosyal medya ve basından kendini uzak tuttu. Zaman geçtikçe sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya başlayan Zeynep Sever Demirel daha sonra youtube'da içerik üreterek videolar çekmeye başladı.

Güzelliği ile herkesi etkilen Zeynep Sever Demirel sevilen dizi Seksenler 'de Amelie karakterine hayat vermektedir. İlk kez bir dizide rol alan Demirel, herkesin taktirini kazanmayı başardı. Güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekti.

zeynep sever

Derin yırtmaçlı elbisesi ile şov yaptı

Instagram hesabından sıkça cesur kıyafetleri ile poz veren model, özel bir çekim için kameralara poz verdi. Zeynep Sever Demirel göğüs dekolteli derin yırtmaçlı elbisesi ile kamera karşısına geçti ve fiziği ile yine gündeme geldi.

Aktif spor yapan, güzelliği ile sıkça adından söz ettiren Zeynep Sever 2 çocuk annesi 32 yaşında olmasıyla fiziği ile herkesi büyülemeyi başarıyor. 

zeynep demirel

zeynep demirel

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal