Hayal Köseoğlu'ndan Bikinili Paylaşım!

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu, dizinin ekranlara veda etmesinin ardından tatile gitti. Fazla kilolarından rahatsız olmayan oyuncu bedenini göstermekten çekinmedi.

28.05.2021-17:07 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-17:07)

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, dün akşam final bölümüyle son kez seyircileri ile buluştu. Final bölümünün ardından dizinin güzel oyuncuları Hazal Türesan, Merve Bulut, Hayal Köseoğlu ve Sinem Ünsal hep birlikte tatil sezonunu açtılar.

‘YAŞASIN KUSURLAR’

Tatildeki eğlenceli anlarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamayı ihmal etmeyen sevilen oyuncu Hayal Köseoğlu, bikinili pozlarıyla adeta yürekleri hoplattı. Dizinin çekimlerinden kalan yorgunluğunu tatil ile atmaya çalışan Köseoğlu, bikinili pozlarına ‘Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni’ notunu yazdı.


‘SEYİRCİLERİMİZE ELVEDA’

Öte yandan diziye dair bir veda notu da yayınlayan Hayal Köseoğlu, ‘Açicim, bugün biraz duygulu bir günümüz. Vedalaşıyoruz. Bu işin bana kattığı tüm güzel insanlara, tüm kahkahalara, tüm deneyimlere sonsuz teşekkürler. Beraber bir pandemi bile geçirdik. İki sene boyunca acısıyla, tatlısıyla hayatıma ortak olan iş arkadaşlarım, dostlarım iyi ki değdiniz hayatıma. Ekrandan iki sene boyunca, bu özel deneyime ortak olan değerli seyircilerimize de elveda’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal