Havva Öztel kimdir, kaç yaşında, nereli? İnstagram paylaşımları ile dikkat çeken Havva Öztel hayatı ve biyografisi

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımları ve açıklamaları ile magazinin gündeminden hiç düşmeyen Havva Öztel, herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Havva Öztel kim? İşte çok merak edilen Havva Öztel 'in biyografisi ve hayatı..

28.02.2022-22:34 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-22:53) Havva Öztel kimdir, kaç yaşında, nereli? İnstagram paylaşımları ile dikkat çeken Havva Öztel hayatı ve biyografisi

Magazin dünyasının gündeminden hiç düşmeyen ve kişisel sosyal medya platformunda da yapmış olduğu birbirinden çarpıcı açıklamaları ile dikkatleri üzerine toplayan Havva Öztel herkes tarafından iyice merak edilmeye başlandı. Peki Havva Öztel kim? İşte Havva Öztel 'in biyografisi ve hayatına dair merak edilenleri sizler için araştırdık ve detayları ile birlikte haberimizin içeriğinde yer verdik.

Havva Öztel aslında kim?

Havva Öztel 1978 'de doğmuştur ve memleketi Trabzon'dur. Bir zamanlar evli olup boşandığı eşi Mehmet Tilkiden ise Aleyna ile Ayça adında iki tane kızı vardır. 

Aleyna Tilki şöhret olup ünlüler kervanına katılmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Havva Öztel, kızı şöhret olduktan sonra ise bir yurt sahibi olmuştur. Ayrıca Havva Öztel, kızı Aleyna'nın yardımı sayesinde de kendine bir spor markası kurmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal