Hatice’den Ivana Sert’e Sert Yanıt

Ünlü şarkıcı Hatice, oğlu Ateş’in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için mahkemeye başvuran modacı Ivana Sert’e tepki gösterdi.

11.01.2021-12:28 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-12:27) Hatice’den Ivana Sert’e Sert Yanıt

Ivana Sert, oğlu Ateş’in nafakasını arttırmak için eski eşi Yurdal Sert'e dava açtı. Açtığı davanın ardından gündem olan Ivana Sert’e şarkıcı Hatice’den tepki geldi.

Ivana Sert, ‘Eski eşimin maddi durumu Türkiye şartlarının çok üstünde olmasına rağmen, çocuğa ödediği nafaka yetersizdir2 yetersiz diyerek eski eşine dava açtı. Sert, Yurdal Sert'in ‘İşlerim yolunda gitmiyor’ şeklindeki savunması karşısında ise ‘Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani’ ifadelerini kullandı. 41 yaşındaki ünlü modacı, ‘Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin! Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun’ dedi.

‘BU HARACA BAĞLAMAK!’

Şarkıcı Hatice ise sosyal medya hesabında konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Bu, ticaret evliliği yapıp, sonra haraca bağlamak, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adama çocuk yapmayacaksın o zaman’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal