Hatayspor'da Ömer Erdoğan'dan Penaltı İsyanı!

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor deplasmanında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

19.12.2021-13:52 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-13:52) Hatayspor'da Ömer Erdoğan'dan Penaltı İsyanı!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olan Hatayspor, 2-0 sahadan mağlup olarak ayrıldı. Son haftalarda ligin formda ekiplerinden biri olan Hatayspor deplasmanda aldığı mağlubiyetle yükselen form grafiğini sürdüremedi.

TRABZONSPOR YENİ BİR SERİ YAKALAMAK İSTİYOR

Lider Trabzonspor'da ise uzunca bir süredir devam eden galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Antalyaspor'a karşı alınan mağlubiyet ile birlikte sona ererken, bu hafta alınan Hatayspor galibiyeti ile birlikte yeni bir serinin ilk adımı atıldı.

ÖMER ERDOĞAN'DAN MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALAR

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Coşkulu bir taraftarın önünde coşkulu bir takım bekliyorduk ve öyle de oldu. 15-20 dakika takım halinde iyi savunma yapıp geçiş oyunlarında sonuca gitmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Trabzonspor’un savunma arkasına atılan toplarda etkili olduğunu biliyorduk ona göre formasyon yaptık ama burada da çok başarılı olduğumuzu söyleyemem. 2-0 geriye düştük ve devre arası formasyon değişikliği yaptık. Ardından oyunun kontrolünü aldık ve ilk 5 dakika iki net pozisyona girdik maalesef değerlendiremedik. Bana göre iki tane verilmeyen penaltımız var. VAR’ın bu konudaki düşüncesini çok merak ediyorum. Ben burada mağlubiyete bahane olarak söylemiyorum ama herkese eşit olsun. Daha önce hiç itiraz etmedik vardır bir bildikleri dedik ama tersi oluyor. Bu konudaki üzüntümü dile getirmek istiyorum. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal