Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Altay Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup eden Atakaş Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan maç sonundan dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

11.12.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-11:35)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda İzmir ekibi Altay'ı 2-1 mağlup eden Atakaş Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan maç sonundan dikkat çeken açıklamalara yer verdi.
Süper Lig'de dün Altay ile Hatayspor arasında çok kritik bir karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşma sonucunda Hatayspor, İzmir deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı. Hatayspor'un aldığı galibiyetin ardından takımın teknik direktörü Ömer Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

ÖMER ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, Altay'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'İlk 15-20 dakika coşkulu taraftarının destekleriyle üzerimize geldiler, biz bu süreçte takım savunmasını sağlıklı yaptık. Kalemize gelen ilk şut gol oldu. Önce beraberliği sonra galibiyet golünü bulduk. Haklı bir galibiyet aldık. Yeni stadın da Altay'a hayırlı olmasını diliyorum, güzel bir stat oldu. Futbolculuğumda Alsancak Stadı'nda çok maç oynadım, bu kulübe yakışan bir stat olmuştur.'
'Beklentiler büyüyünce iki haftalık yenilgiden sonra oyuncularım biraz demoralize oldu. İçeride oynadığımız maçta taraftarların tepkisi bizi ve oyuncularımızı üzdü. Bugün 1-0 geriye düşmesine rağmen inançlarını kaybetmediler. Bu galibiyeti bizim iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum.' ifadelerine yer verdi.
Ömer Erdoğan'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar öncelikle Hatayspor taraftarları olmak üzere Türk futbolunda gündeme düştü. Ömer Erdoğan'ın özellikle taraftarlarla ilgili sözleri çok konuşuluyor. Hatayspor bu sezon oynadığı futbolla ligde dikkat çeken başlıca takımlardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal