Hatayspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Hatay Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Hatayspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Hatay Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri, Hatay Karagümrük özet Bein Sports, Hatayspor Fatih Karagümrük maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

12.03.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-11:21) Hatayspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Hatay Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de mücadele dozu yüksek karşılaşmada ligin formda ekiplerinden Hatayspor kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği mücadelede sahadan 3-0'lık net bir galibiyet ile ayrılmayı başardı. Ev sahibi ekipte golleri Saba ve El Kaabi (2) kaydetti. Konuk ekip Fatih Karagümrük ise aldığı ağır mağlubiyet ile büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Hatayspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasının açılış maçı olan Hatayspor Fatih Karagümrük karşılaşması bugün saat 13.30’da Yeni Hatay Stadyumu’nda oynandı. Bu zorlu karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluştu.

Hatayspor Fatih Karagümrük maçını kim yönetti?

Haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi olan Hatayspor Fatih Karagümrük maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Serkan Çimen yaptı.. VAR koltuğunda ise Halil Umut Meler oturdu.

Hatayspor Fatih Karagümrük

Hatayspor'dan dikkat çeken galibiyet

Süper Lig’de evinde başarılı bir performans gösteren Hatayspor, Karagümrük karşısında yükselişini devam ettirdi. Hatayspor rakip filelere tam 3 gol göndererek, etkili oyunu ile büyük bir beğeni topladı.

Karagümrük büyük bir hayal kırıklığı yaşadı

Hatayspor karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyetin yanı sıra oynadığı oyun ile de büyük bir hayal kırıklığı yaratan İstanbul ekibi Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'de haftayı puansız kapattı.

Hatayspor - Fatih Karagümrük 11'ler:

Hatayspor: 

Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Falette, Adekugbe, Onur, Boudjemaa, Ribeiro, El Kaabi, Lobhanidze, Diouf

Fatih Karagümrük: 

Viviano, Salih, Biraschi, Burak, Caner, Biglia, Toure, Bistrovic, Karmoh, Salibur, Ahmed Musa

Hatayspor Fatih Karagümük maçının özet görüntüleri için maç sonrasında Bein Sports’un intenet adresini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal