08.02.2022-15:59 (Son Güncelleme:08.02.2022-16:21)


1

Hatayspor, daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe formasını terleten Yasine Benzia'yı Dijon'dan kiralık olarak kadrosuna kattı.



2

Süper Lig'de transfer döneminde son gün heyecanı yaşanırken sürpriz gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hatayspor ile transfer döneminde adı sık sık geçen eski Fenerbahçeli Yassine Benzia ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Hatayspor'un, Yassine Benzia'nın transferini bitirdiği öğrenildi. Cezayirli futbolcunun en kısa süre içerisinde Türkiye'de olması bekleniyor.



4

Gelen son bilgilere göre Yassine Benzia, Hatayspor'un teklifini kabul etti. 27 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçmek adına Türkiye'ye geleceği aktarıldı. Benzia'nın gün içinde Türkiye'de olmasının beklendiği öğrenildi.



5

Dijon ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi olan Benzia, kiralık olarak Hatayspor'un kadrosuna katılacak. Futbolcunun kiralama sözleşmesinde bir satın alma opsiyonu bulunmadığı belirtilmekte. Dijon forması altında bu sezon 17 lig karşılaşmasına çıkan Benzia; 4 gol, 2 asistlik bir hücum katkısı verdi.



6

Lyon'un altyapısında yetişen Cezayirli futbolcu, 2015'te Lille'in yolunu tutmuştu. 2018'in yaz transfer döneminde ise sarı lacivertlilere kiralık olarak geldi. Fenerbahçe'de 13'- lig olmak üzere toplam 20 karşılaşmaya çıkan Benzia, sadece 1 asist ile skor katkısı sağladı.



7

Daha sonra Lille'den Olympiacos'a kiralanan futbolcu, Ocak 2020'de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Dijon'un yolunu tuttu. Cezayirli futbolcu, Fenerbahçe'de oynadığı dönem büyük hayal kırıklığı oluşturmuştu.



8

Bu anlamda futbolcunun Süper Lig'e geri dönüşünde Hatayspor'da sergileyeceği performans futbolseverler tarafından büyük bir merakla beklenmeye başlanıldı. Ana mevkisi on numara olan 27 yaşındaki futbolcu sağ kanat ve santrafor pozisyonlarında görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR