08.02.2022-15:24 (Son Güncelleme:08.02.2022-15:38)


1

Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi transfer etmek için Adana Demirspor'un devreye girdiği öğrenildi.



2

Süper Lig'de transfer süresinin bitmesine kısa bir süre kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın futbolcusu Gökhan Töre sergilediği performansla Beşiktaş'ta beklentilerin çok altında bir performans sergiliyor.



3

Siyah beyazlılarda normalde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcuya sürpriz bir talip çıktı.



4

Adana Demirspor'un, 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için devreye girdiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü.



5

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Beşiktaş'ta forması şansı bulmakta zorlanan Gökhan Töre'yi transfer etmek için harekete geçti. Adana Demirspor'un futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği ve 30 yaşındaki futbolcuya teklifini ilettiği aktarıldı.



6

Gökhan Töre'nin teklife sıcak baktığı fakat son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı konuşuluyor. Siyah beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Gökhan Töre, anlaşma sağlanılması halinde bonservisi ile beraber Adana Demirspor'a transfer olacak. Bu sezon 16 karşılaşmaya çıkan Gökhan Töre, gol veya asist katkısı sağlayamadı.



7

Gökhan Töre, Beşiktaş formasıyla çok önemli başarılarda rol aldı. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ın 15/16 sezonunda şampiyonluğunda oynadığı futbolla büyük alkış almıştı. Sonrasında ise Beşiktaş'ın geçen sezonki çifte şampiyonluğunda kadrodaki isimlerden birisi oldu.



8

Tecrübeli futbolcu yurt dışında; Chelsea altyapısı, Rubin Kazan, Hamburg ve West Ham gibi önemli takımların formasını terletti. Gökhan Töre'nin bu anlamda kariyeri oldukça dikkat çekiyor. Futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR